Sobre l'Entitat​

img_portada2
0
diferents actes repartits per tot l’any.
0
any de la seva Fundació

La nostra historia

El Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot es va fundar el 1965.

El CIT impulsa i organitza diverses activitats, al llarg de l’any, que permeten que Olot i la Garrotxa es converteixin en centre d’interès de tot Catalunya.
L’orientació del CIT se centra en la dinamització de les activitats i culturals d’Olot i comarca.

L’entitat, una associació sense ànim de lucre d’iniciativa privada, organitza esdeveniments que aporten un augment considerable del nombre de visitants a Olot i la Garrotxa, com La Batalla de les Flors o el Carnaval d’Olot. Així mateix, el CIT és una de les entitats que conserven i potencien els valors culturals i tradicionals de la Garrotxa. Per això, cada any organitza la festa d’elecció de La Pubilla i l’Hereu d’Olot i de la Garrotxa i dos actes amb un gran arrelament popular: la Diada de la Mare i el Concurs infantil i juvenil de dibuix.

Des del 2006, el CIT organitza La Nit del Garrotxí de l’Any, en què es lliuren els Premis Garrotxí de l’Any. L’objectiu d’aquesta iniciativa és reconèixer públicament les persones, empreses, entitats que més destaquen per la seva activitat al llarg de l’any i que més contribueixen al progrés i a la projecció de la garrotxa.

En els últims anys han creat dos nous actes a la seva agenda tradicional, l’Home dels Nassos i la Castanyera, personatges imaginaris i populars de la nostra cultura, recreats en forma de cap grossos, essent tots dos molt estimats i ben rebuts per tots els Olotins.

Aquest any 2023, hem inaugurat les nostres noves instal·lacions, al Passeig de Barcelona, nº 1, cantonada carrer Vilanova, un lloc amb molta més visibilitat i a on poder-vos atendre millor.

Us hi esperem !!!!

Scroll al inicio